Mięso wieprzowe:
Schab z/k
Schab b/k
Polędwica
Karczek z/k
Karczek b/k
Szynka z/k
Szynka b/k
Szynka b/k kulka
Łopatka z/k
Łopatka b/k
Boczek łuskany
Boczek surowy
Boczek z żeberkiem
Golonka przednia b/k
Golonka przednia z/k cięta
Golonka tylna z/k
Golonka tylna b/k
Nogi
Żeberka paski
Żeberka płaty
Żeberka trójkąty
Biodrówka z/k
Biodrówka b/k
Podgardle surowe
Mięso garmażeryjne
Pachwina
Słonina
Słonina mielona
Sadło
Głowy
Wieprzowina gulaszowa
Wieprzowina drobna sklepowa
Kości schabowo – karkowe
Kości tukowe
Kości z biodrówki
Kości żeberkowe
Ogony wp.
Skórki
Uszy